Deelkunde

Blogs

Webinar ‘Samen Beslissen in de Vaatchirurgie’

Het Amsterdam UMC, locatie AMC, organiseert samen met de Harteraad en mede namens het Zorginstituut deze webinar voor alle Nederlandse vaatchirurgen en andere zorgprofessionals die betrokken zijn bij de behandeling van vaatchirurgische patiënten. De webinar zal plaatsvinden op woensdagavond 23 juni, van 19.30-21.00 uur, en wordt ingeleid door prof. Dirk Ubbink.

In deze webinar zullen we drie presentaties geven en die met u bespreken:

1. Vanuit het programma Beslist Samen!-2, als onderdeel van het VWS-programma ‘Transparantie over de kwaliteit van Zorg’, vertelt promovenda Loes Peters hoe uitkomstinformatie in de spreekkamer kan worden gebruikt met en voor vaatpatiënten.

2. Promovenda Fabienne Stubenrouch presenteert -heet van de naald- de resultaten van de recent afgeronde OVIDIUS-studie, waarin door diverse vaatchirurgische centra in Nederland verschillende tools zijn geïmplementeerd om het samen beslissen met vaatpatiënten te faciliteren.

3. De Harteraad (beleidsadviseur Annemarie Auwerda) zal hun tool “Wat ertoe doet” voor vaatpatiënten laten zien.

De webinar is gratis en via deze link te volgen. U kunt na afloop van de webinar zich aanmelden indien u de 2 accreditatiepunten wenst te ontvangen.

%d bloggers liken dit: